ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Μπορείτε να επιλέξετε έναν από τους ακόλουθους τρόπους πληρωμής:


ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ
Αντικαταβολή κατά την παραλαβή των προϊόντων. Πληρώνετε το αντίτιμο της παραγγελίας σας στον υπάλληλο της υπηρεσίας courier. Η πληρωμή με αντικαταβολή ισχύει μόνο για τις αποστολές εντός Ελλάδος.

PAYPAL
Επιλέγοντας αυτόν τον τρόπο πληρωμής, επιβαρύνεστε με 5€ έξοδα αποστολής για όλη την Ελλάδα και για την Κύπρο.Σημειώνεται ότι τα έξοδα αποστολής είναι 5€ για ελλαδα και για Κύπρο έως 2 κιλά ανά αποστολή. Για παραγγελίες άνω αυτού του βάρους τα έξοδα αποστολής καθορίζονται από το σύστημα τιμολόγησης της εκάστοτε συνεργαζόμενης μεταφορικής εταιρείας.

ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ
Επιλέγοντας τον τρόπο πληρωμής με πιστωτική κάρτα, μεταφέρεστε στη σελίδα της Τράπεζας και από εκεί ολοκληρώνετε τη συναλλαγή σας. Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα, προπληρωμένη κάρτα εκδόσεως Visa, MasterCard, Maestro,American Express & Diners όλων των τραπεζών.Σημειώνεται ότι τα έξοδα αποστολής είναι 5€ για Eλλαδα και για Κύπρο έως 2 κιλά ανά αποστολή. Για παραγγελίες άνω αυτού του βάρους τα έξοδα αποστολής καθορίζονται από το σύστημα τιμολόγησης της εκάστοτε συνεργάτιδάς μας μεταφορικής εταιρείας.